POVESTEA

Totul a pornit de la Visul de a trăi într-o lume mai bună.

Aceasta poate fi posibil atunci când oamenii sunt fericiți.

După un deceniu petrecut în slujba oamenilor (peste 20.000 de ore de terapie individuală, sute de conferințe pe tema relaționate cu gestionarea emoțională susținute în țară) s-a născut ideea acestui proiect: Asociația “Renașterea ființei”.

Este oportunitatea perfectă de a folosi toată expertiza legată de psihicul uman, epigenetică și procesele învățării.

Asociația “Renaşterea ființei” oferă educație secundară adulților, menită să îndrepte carențele educației din copilărie, cauza provocărilor şi nefericirilor.

Misiunea

Să faciliteze procesul de (re)educare al adulților, prin oferirea posibilității de a avea acces la o informare corectă şi actualizată asupra funcționării psiho-emoționale.
In acest scop asociația va pune la dispoziția beneficiarilor materiale profesionale, cu fundament ştiințific.

Viziunea

Educația este soluția pentru o nouă societate. Una care va prospera datorită oamenilor.

Aceasta este posibil doar susținând indivizii în acest demers: să se cunoască şi înteleagă mai intâi pe sine, ca apoi folosind benefic puterea să educe generațiile viitoare diferit.

Valori

Compasiunea, acceptarea de sine și susținerea reciprocă.

Toate acestea sunt "predate" prin educație non formală, care susține oamenii să se adapteze la o societate într-o continuă și rapidă schimbare.

Situația globală din ultimii ani a produs un dezechilibru psiho-emoțional major în rândul populației. Fiind o experiență fără precedent, procesul de adaptare a fost unul deficitar şi a destabilizat buna funcționare a indivizilor, scăzându-le calitatea vieții şi creând tulburări emoționale.

Cunoaşterea, întelegerea şi gestionarea emoțiilor este secretul spre orice formă de succes, împlinire şi bunăstare pe care omul o poate obține în propria viață.

Schimbarea de perspectivă asupra vieții, care poate fi “condusă” doar din interior. Poate reda puterea individului.
Reuşind să se controleze pe sine, poate controla şi construi, în exterior, fără barierele care provin din mecanismele primare ale mentalului.

Educația este soluția pentru o nouă societate!
Una care va prospera datorită oamenilor.
Aceasta este posibil doar susținând indivizii în acest demers: să se cunoască şi înteleagă mai intâi pe
sine, ca apoi folosind benefic puterea să educe generațiile viitoare diferit.

Categorii de beneficiari

Educația este soluția pentru o nouă societate! Una care va prospera datorită oamenilor. Aceasta este posibil doar susținând indivizii în acest demers: să se cunoască şi înteleagă mai intâi pe sine, ca apoi folosind benefic puterea, să educe generațiile viitoare diferit. DETALII AICI

Proiecte 2023

In 2023 proiectele desfăşurate au ca scop informarea şi sprijinirea femeilor pe plan psiho-emoțional. Motivul focusării pe această categorie de beneficiari este datorat impactului direct pe care îl aduce imediat în societate. DETALII AICI

Proiectele desfășurate au avut impactul dorit asupra categoriilor de beneficiari. În urma participării aceștia și-au dezvoltat abilitați noi:
-reziliența
– gândirea creativă
– abilități de socializare
– autoreglare emoțională

Toate aceste abilitați îi ajută să se adapteze mai bine la mediul profesional, social, familial. Și le crește calitatea vieții.

TestimoniaLE

Ce spun beneficiarii care au perticipat la proiecte

0 +
beneficiari
0 +
cursuri și webinarii
0 %
BENEFICIARI FERICIți

Contact Asociația "Renașterea ființei"