Zile
Ore
Minute

E-motion, retreatul unde pui emoțiile în mișcare

“E-motion – Emoții în mișcare” este ReTreatul care-ți oferă o binemeritată pauză de 4 zile. Într-un cadru de vis în mijlocul naturii, lași grijile deoparte și revii la tine. Provocările cu care ne confruntăm zilnic sunt micro traume care ajung să se înregistreze până la nivelul corpului fizic, și emoțiile noastre se pot traduce ca blocaje, contracții, dureri, anxietăți. La acest retreat dai ascultare corpului tău – și printr-un flow de yoga, alimentație sănătoasă, aer curat și activități terapeutice, atingi starea de relaxare profundă – starea vindecătoare. 

Prin mișcarea ghidată și blândă a corpului tău te eliberezi de orice disconfort din corp, te simți mai ușoară și lași loc ca ființa ta să se umple de iubire, de pace și de bucuria de a fi. 

Acest retreat merge mai profund în ființa ta prin această abordare unică a ”emoțiilor în mișcare”, un program de 4 zile vindecător bazat pe îmbinarea descoperirilor din epigenenetică și neuro-știință cu metodele antice de lucru holistic trup-minte-spirit. Și toate acestea printr-o ghidare blândă, potrivită femeii.

Tot ceea ce vei face la întoarcere va fi dintr-o altă energie și vei avea un palmares de tehnici prin care să te reconectezi la ființa ta oricând ai nevoie.

Ce oferă retreatul?

Te echilibrezi în mijlocul naturii și te încarci cu energia nouă

Îți deconectezi mintea și permiți simțurilor se trezească

Explorezi tărâmul emoțiilor prin propriul corp

Intri în flow și înveți cum să revii la această stare ori de câte ori ai nevoie

E-motion este spațiul unde descoperi o latură a ființei nebănuită

Maeștrii tantrici considerau femeia făurită să trăiască plăcerea în fiecare celulă a corpului ei fizic, însă pentru a deschide poarta extazului pe pământ e nevoie să eliberăm emoțiile care blochează această capacitate nativă a femeii de a trăi extatic. Ignorarea și necunoașterea nevoilor proprii, neprețuirea, trădarea, rușinea, sunt răni care ne închid sufletul și provoacă dureri în corp.

Trupul tău este instrumentul complex destinat să canalizeze plăcerea. Însă, ca orice instrument, este important să îl reacordăm pentru a produce cea mai frumoasă muzică. Timp de 4 zile, la acest retreat pentru Emoții în mișcare, ne dăm un răgaz să ne armonizăm corpul cu cele mai înalte frecvențe prin relaxare, prin mișcare ghidată, prin conectarea cu natura și prin ascultarea celor mai profunde voci lăuntrice cărora nu li s-a dat atenție în tumultul vieții cotidiene. Doar în această stare trupul și sufletul nostru se vindecă, și astfel te vei putea deschide pentru a oferi lumii din esența ta, iubirea.

Te voi ghida cu blândețe, în mijlocul naturii, pentru a-ți restabili echilibrul dintre minte și corp.

În cadrul acestui retreat, vei beneficia de un spațiu în care emoțiile tale vor putea fi conținute pe de-a întregul, iar corpul tău va primi ghidare pentru a-și depăși limitele impuse de minte, prin combinarea practicilor de yoga și a metodelor terapeutice de procesare a emoțiilor, în plină natură cu hrană sănătoasă pentru corp și suflet, pentru un efect de eliberare foarte puternic.

Te invit să mi te alături la retreatul ”E-motion – Emoții în mișcare” să intri în flow cu tine, să te prioritizezi, să te relaxezi profund. Înconjurată de natură și de alte suflete deschise vei simți pace și recunoștință. Lasă emoțiile să se miște și

SIMȚI cum ești tu cu adevărat
SIMȚI mesajele transmise de corpul tău 
SIMȚI cum e să trăiești cu inima deschisă

Ai întrebări? Scrie-mi la contact@denisaflorea.com

Acest retreat este construit să acționeze holistic:

Fizic

Corpul este instrumentul cel mai de preț pentru o femeie, prin el simte și emană iubire, menirea vieții femeii. Emoțiile neprocesate se manifestă în plan fizic prin dureri, tensiuni musculare, anxietăți, blocaje.

Mișcarea corpului prin practici de hatha și yin yoga au rolul să deblocheze canalele energetice ca mai apoi, prin metodele terapeutice, să se activeze vindecarea și dă drumul simțirii în tot corpul.

femeie dansand in soare

Emoțional

Lipsa cunoașterii propriilor nevoi și neascultarea corpului duce la dezechilibru emoțional. Tipare emoționale nesănătoase, cerințele vieții moderne, rănile femeilor în societate sunt stocate în corp și blochează capacitatea nativă a femeii de a simți iubire, plăcere și bucurie cu fiecare celulă a corpului său.

Prin practica de yoga ești mai conștientă de prezența proprie, de ce simți și gândești, o stare esențială pentru a permite corpului să manifeste emoții puternice, adânc ascunse în ființa noastră, în timpul exercițiilor terapeutice.

Spiritual

Dincolo de îndatoririle și activitățile de zi cu zi, femeile au un rol spiritual extrem de important, ele fiind sursa de iubire dătătoare de viață. Însă e ușor să pierdem din vedere acest aspect și resimțim confuzie, nemulțumire, lipsa poftei de viață.

Yoga este o unealtă incredibilă pentru a vedea realitatea cu mai multă claritate. Calmându-ți mintea, vei începe să privești lumea cu alți ochi. Prin această deschidere, internalizezi schimbările necesare pentru a trăi cum e să fii în flow și în energie feminină. 

Programul Retreatului

16.00
Sosire&cazare

Te familiarizezi cu superba locație Forest Villa, intri în spațiu de siguranță și liniște

17.00
Deschiderea retreatului

Tragi aer curat în piept și lași toate grijile în urmă, te conectezi cu celelalte suflete deschise din jurul tău, și se crează energia grupului

18.00
 Yoga pentru relaxare- Slow Motion

O oră lentă și confortabilă de reconectare cu trupul și respirația prin mișcări blânde de întindere

 

09.00
Flow Yoga

Stimulăm energia din noi în mod dinamic și fluid; lăsăm totul să curgă în noi, din noi și înspre noi.

10.30
Mic dejun

Începi ziua cu o porție de vitalitate, cu un meniu variat plin de vitamine și minerale esențiale pentru corp. 

11.30
Workshop despre rolul și influența emoțiilor în viața noastră

Afli când și cum se formează tiparele emoționale și influența lor în viața noastră, primul pas spre o viață mai bună este conștientizarea a ceea ce nu ne face bine.

12.00
Exercițiu tibetan de scos la suprafață emoțiile

Lucrezi pe o situație concretă din viața ta care te apasă și înveți o tehnică de eliberare ce-ți va fi de folos pentru totdeauna, fiind un instrument ușor și foarte eficient de aplicat ori de câte ori ai nevoie.

12.30
Meditație de reconectare cu copila interioară

Intri în legătură cu copila interioară, cea care a interiorizat, inconștient, toate tiparele emoționale nesănătoase.

13.00
Pauză

Te bucuri de oaza de liniște din Cișnădioara sau te poți relaxa la piscină.

14.30
Prânz

Mănânci în aer liber bunătăți gătite proaspăt și cu cea mai mare dragoste,
ce-ți va da energia pentru atelierele ce urmează.

15.30
Aromaterapie 

Terapie combinată: meditație ghidată în care sunt introduse și uleiuri esențiale de grad terapeutic. Se curăță din emoțiile care au ieșit la suprafață în sesiunea anterioară.

16.30
Exercițiu Harta durerii

Faci o reprezentare vizuală a tuturor rănilor emoționale de-a lungul timpului și al efectului lor asupra corpului: dureri, anxietăți, blocaje, contractări simțite în corp.

17.00
Meditație de reconectare cu corpul

Este momentul când te reîntorci în corpul tău, unde s-au stocat în timp multe emoții neprocesate, ca un mecanism de apărare pentru a evita suferința. Prin reconectare la corpul tău, lucrurile se așează și poți lua decizii pentru a-ți construi viața pe care ți-o dorești.

18.30
Meditatie

Vine în sprijinul exercițiului anterior prin mișcarea corpului, o sesiune blândă de stretching profund a corpului, unde sunt depozitate toate emoțiile reprimate.

19.30
Cina

Continui tratamentul blând pentru corp cu o cină ușoară, dar foarte sănătoasă și consistentă.

20.30
Discutii libere

Conectare cu grupul, împărtășiri și timp liber pentru  sedimentare

09.00
Meditație activă

Începi ziua cu activarea energiei Kundalini și conectarea la senzațiile corpului, pentru a te putea deschide mai târziu să trăiești în corp o varietate de emoții.

10.00
Mic dejun

Te energizezi pentru o dimineață 100% senzorială

11.00
Trecerea prin etapele vieții: copilă, adolescentă, femeie

Afli despre tiparele marcante specifice fiecărei etape, și cum acestea au creat disfuncționalități, ulterior, în viață, manifestate prin imagine de sine deformată, relații toxice, devalorizare, rușine și sentiment de inferioritate.

12.00
Meditație activă

Trăiești prin propriul corp cum emoțiile ies la suprafață și înveți cum să gestionezi simțirea efectivă, o tehnică valoroasă pentru orice femeie.

13.00
Respirație conștientă

Identifici și observi unde se simt emoțiile în corp și ce fel de senzații fizice generează ele. Înveți să le procesezi sănătos, într-o stare prezentă.

14.00
Pauză& Prânz

Timp dedicat pentru introspecție și savurarea prânzului, ca formă de terapie.

15.30
Drumeție în natură

Te conectezi cu natura într-un mod profund ce ajută la alchimizarea emoțiilor. 

17.00
Dans liber& meloterapie

Simți în corp emoții puternice prin mișcări libere ce lasă corpul să se exprime pe melodii terapeutice construite pe vibrații specifice.

17.30
Aromaterapie

Activezi sistemul limbic prin terapie cu uleiuri esențiale de grad terapeuric, ce curăță toate emoțiile pe care le-ai resimțit în corp anterior.

18.00
YinSide You Yoga 

Pătrundem în lumea noastră interioară atunci când facem mai puțin și suntem mai mult.

19.30
Cină

Hrănești corpul, care, eliberat în sesiunile anterioare, este ușurat și liniștit.

20.30
Surpriză

Vom încheia ziua celebrând într-un mod sacru toată eliberarea care a avut loc. În această ceremonie vei avea ocazia să lași să plece din viața ta tot ce nu te mai reprezintă.

09.00
Meditație activă

O sesiune echilibrată deschidere a inimii. Scopul este de centrarea asupra zonei inimii și de a lăsa energia blândă să preia controlul.

10.00
Mic dejun

Te bucuri de micul dejun în acest loc liniștit, în deplină pace interioară.

11.00
Sesiune surpriză

Simți cum corpul tău vibrează prin simțuri, într-un mod total nou și extrem de plăcut

11.30
Trezirea energiei extatice

Femeia este 100% ființă senzorială și are rolul de a simți în fiecare celulă a sa iubire, plăcere, bucurie. Înveți cum să-ți lași corpul și inima deschisă pentru a trăi la maxim această capacitate nativă a femeii.

13.00
Sesiune ghidată

Integrarea și sedimentarea trăirilor și simțurilor, prin ghidare blândă.

14.00
Prânz

Mănânci sănătos și ușor.

15.00
Ceremonie încheiere

Petreci timp de suflet cu noile tale prietene cu care ai petrecut aceste zile deosebite.

16.00
Check out

Ne luăm la revedere și pleci în drumul tău cu o nouă energie

Ce instrumente vom folosi?

TestimoniaLE

Ce spun participantele

Previous
Next

Investiția ta

Ce este inclus în preț?
2100 lei
 • 4 zile de retreat / 28 ore de activități, ateliere, sesiuni
 • cazare 4 zile/3 nopți la marginea pădurii , o “casă de munte”
 • toate mesele (vegetariene) principale pe perioada șederii
 • materialele folosite la retreat
 • clase de Yin yoga
 • terapie cu sunete (healing sounds)
 • tehnici și metode de lucru cu corpul și emoțiile care-ți vor fi de folos oricând ai nevoie
 • terapie cu uleiuri esențiale pure
 • posibilitatea de a practica un digital detox (predai telefonul în ziua 1 și îl primești în ultima zi)
 • drumeții și exerciții în natură
 • un spațiu de siguranță în care să poți să accesezi stări profunde
 • acces într-un grup exclusiv de femei și susținerea lor

Aspecte logistice importante:

 • După înscriere te vom contacta telefonic, pentru a clarifica toate aspectele organizatorice și pentru a răspunde întrebărilor tale
 • Data limită de înscrieri 25 iulie.
 • Poți achita cu card sau transfer bancar

Facilitatoare și Gazdă

Denisa Florea

Înainte de toate sunt FEMEIE.
Una care a fost fascinată dintotdeauna de natura și energia feminină.
De farmec și senzualitate manifestate natural.

 • Aceasta este motivul din spatele celor 12 ani de cercetare și studiu asupra minții umane.
  Atât în cadru academic, prin cele 2 Mastere în “Comunicare” și “Psihologia sănătății publice și clinice”, cât și în urma călătoriilor inițiatice în Asia, Orientul Mijlociu, Grecia.
 • Cele peste 15 000 de ore de terapie oferite, in 8 ani de lucru cu femeile (individual și grup), mi-au oferit șansa, să descopăr, prin practică, finețea, puterea si secretele minții.
 • Am susținut peste 100 de evenimente.
 • Peste 10.000 de femei care au interacționat cu munca mea
 • Creatoarea metodei APW 
 • Autoarea cărții electronice Ghidul femeii împlinite, care a ajuns la peste 800 de femei

Aștept cu nerăbdare să împărtășesc cu tine cunoștintele acumulate despre lucrul cu “Femeia”.

Locația

Forest Villa este un spațiu cald, intim și primitor în care te vei simți ca acasă.

Pensiunea este situata 10 min de mers cu mașina de Sibiu și la 10-15 min de mers pe jos până la Cetatea Cisnădioarei. Deși este  chiar la marginea pădurii, are acces direct la asfalt. Dispune de piscină exterioară, facilități de relaxare.

Ai cazare în camera single, dublă, triplă sau apartament, mâncare naturală preparată în casă, o gradină  în care poți savura razele soarelui.

Destinată persoanelor care doresc să se bucure de compania naturii și să-și acorde timp pentru sufletul lor, locația este dedicată prioritar retreat-urilor și evenimentelor de dezvoltare personală și vindecare.

Ți-am pregătit, mai jos, un album pentru a-ți face o idee de frumusețea locului:

Ai întrebări? Scrie-mi la contact@denisaflorea.com