Cine sunt eu?

Înainte de toate sunt Femeie. Una care dintotdeauna a avut o doză, mult peste medie, de curiozitate vie: de a înțelege lucrurile în profunzime și apoi de a acționa în consecință.

Awakening the Power Within

Metoda APW

Cred cu tărie că dacă am avea conștiența puterii reale, viețile noastre ar arăta total diferit. Am văzut asta cu propria-mi persoană și cu alte peste 10.000 de persoane, în acești aproape 8 ani de lucru.

Cine sunt eu?

Înainte de toate sunt Femeie. Una care dintotdeauna a avut o doză, mult peste medie, de curiozitate vie: de a înțelege lucrurile în profunzime și apoi de a acționa în consecință.

Awakening the Power Within

Metoda APW

Cred cu tărie că dacă am avea conștiența puterii reale, viețile noastre ar arăta total diferit. Am văzut asta cu propria-mi persoană și cu alte peste 10.000 de persoane, în acești aproape 8 ani de lucru.

Terapie pentru femei
DESPRE MINE

Desi de multe ori era total “împotriva vântului” și viața era vizibil diferită de a celorlalți, în sensul că părea îngreunată, explorând drumuri nebătătorite de alții.

Totuși această curiozitate a fost cea care a stat de veghe în cele mai provocatoare perioade din viața mea și m-a ajutat să găsesc cele mai potrivite soluții pentru mine. M-a ghidat spre a ieși din situații toxice, a-mi vindeca rănile, a descoperi puterea interioară, creativitatea, a putea să trăiesc cu pasiune și libertate, așa cum doream.

Tot ea m-a condus spre răspunsurile cele mai profunde ale sufletului: care este scopul vieții noastre? Încotro ne îndreptăm? Există un motiv anume pentru care ni se întâmplă lucrurile?

Așa am de devenit “Sculptorul” realității mele interioare.

 

 

Am explorat mai multe direcții :

Studii universitare și programe academice

Școli absolvite, studii universitare și nivel master (în domeniul comunicării și psihologiei), programe acreditate ANC

Programe de formare și autodezvoltare

Programe de formare și autodezvoltare (influența minții subconstiente, gestionarea emoțională și rolul artei în vindecare)

Călătorii inițiatice în jurul lumii

Călătorii inițiatice în jurul lumii ( în locuri mistice și învățând din înțelepciunea antică într-ale vindecării)

Acestă combinație unică a fost “călătoria” parcursă de mine, care și-a pus amprenta profund asupra gândirii mele, a viziunii și stilului de viață, cât și asupra abordării în lucrul cu oamenii. Știind cum se simte disperarea, confuzia, neputința am căutat să pot oferi oamenilor care veneau la mine, o metoda eficientă: testată și validată. Un drum “bătătorit”, care, odată parcurs, duce la armonie și împlinire în viață. Devin și ei sculptorul propriei realități interioare. Asta m-a transformat în creatoarea metodei APW (awakening the power within) și o deschizătoare de drumuri pentru aceia care caută soluții reale prin care să  aducă armonia în viețile lor neîmplinite. 

METODA APW

Astfel s-a născut puternica metodă APW (awakening the power within) care are scopul de a te pune în contact cu resursele interioare și a-ți ghida drumul de descoperire a ceea ce ești, în esență. Cred cu tărie că dacă am avea conștiența puterii reale, viețile noastre ar arăta total diferit. Am văzut asta cu propria-mi persoană și cu alte peste 10000 de persoane, în acești aproape 8 ani de lucru.

Rulează videoul
Am explorat mai multe direcții :

Această metodă puternică, dar delicată, are la baza principii validate științific de cele mai recente descoperiri în epigenetică, îmbinate cu înțelepciunea străveche într-ale vindecării holistice. Fiecare tehnică folosită în APW are un scop bine definit și conlucrează cu celelalte tehnici, pentru a putea oferi un mediu propice, ca rezultatele dorite să apară rapid și ușor: indiferent că procesul se întâmplă live sau online.

Abordarea APW include întreaga ființă, transformările fiind profunde pe mai multe planuri: mental, energetic, emoțional și nu în ultimul rând materializând și în planul fizic armonia și împlinirea dobândită în interior. Principiile pe baza cărora funcționează metoda APW sunt total neinvazive, ele fiind în acord cu legi Universale și biologice, ce susțin viața, trăită plenar.

Din 2018 toată expertiza am îndreptat-o înspre provocările pe care le au femeile. Astfel că metoda APW a fost adaptată, specific, la modul în care sunt construite, funcționează femeile și la temele cu care ele se confruntă. Am creat cursuri, workshopuri, webinarii și chiar un program modular destinat femeilor.

Aceste programe, indiferent de modul în care se desfășoară- live sau online- sunt răspunsuri la:

– stima de sine scăzută a femeii, 

– eterna tendință spre sacrificiu a femeii, până la faza în care uită complet de ea, 

– senzația de nemerit cu care, la un nivel mai mare sau mai mic, toate femeile se confruntă. O avem în celule, preluată de la generațiile de dinainte. 

Toate programele au ca scop susținerea femeii de a-și depăși blocajele care o împiedică să aibă în viața ei armonia și împlinirea dorită.  

Știu că educând o femeie, poți schimba generația care urmează. Știu că femeia, atunci când își recapătă puterea interioară, emană atâta iubire cât poate “hrăni” un întreg oraș. Și mai știu și câtă nevoie este de această “hrană” în perioada pe care o traversăm. Am avut șansa, cu fiecare program, să fiu martoră la adevărate spectacole ale manifestării energiei, pline de iubire, a femeilor participante. Forța creată în grup depășește orice imaginație. Sunt continuu surprinsă de incredibila creștere a calității vieții femeilor care au experimentat puternica metodă APW în cadrul programelor mele live sau online.

TestimoniaLE

Ce spun participantele despre mine

 • Am călătorit spre femeia din mine!

  Claudia C. - participanta Renasterea 2019
  Practicile blânde ale Denisei m-au dus în profunzimea blocajelor mele. Vocea ei caldă m-a ajutat să scot afară din mine temerile. Cu fiecare modul făcut m-am simțit tot mai relaxată, am dat drumul blocajelor și m-am simțit eliberată. Mulțumesc Denisa pentru toate instrumentele dăruite cu multă blândețe, iubire, profesionalism și multă căldură. Au făcut ca transformarea mea să fie lină și armonioasă.
 • Eu sunt schimbarea!

  Mioara R. - participanta Renasterea 2018
  Pentru mine Denisa a fost persoana care m-a ghidat să mă regăsesc pe mine , într-o periodă în care căutam să înțeleg ce e cu viața acesta? Simțeam că viața era mult mai mult decât ceea trăiam; că mai erau și alte moduri de a-ți trăi viața, altă profunzime a ei. Ghandi spunea: “Fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!” . Așa este Denisa! Mi-a întins o mână și m-a ghidat. Caldă, dar în același timp fermă. Feminitatea și dragostea pentru viață a Denisei m-au cucerit.
 • Nu am știut cine sunt!

  Ileana O. -participanta Renasterea 2018
  Pentru mine Denisa a fost un deschizător de drumuri. Nu am știut nici cine sunt eu și cu atât mai mult cine sunt ca Femeie. După această călătorie, în care am eliberat ce mă ținea să pot a mă manifesta, am aflat cine sunt. Acum că stiu cine sunt, nu mai pot să mă întorc înapoi!

Misiune

Viziune

Pasiune

Valori